Tips om je interieur in herfstige sferen te brengen


De herfst begint nu dan toch langzaam in te vallen en dat betekent dat je je interieur kan restylen voor dit seizoen. In dit artikel heb ik een aantal tips voor jullie op een rijtje gezet.


Warme geuren

Bak een appeltaart of sla flink wat geurkaarsen in. Met warme geuren creĆ«er je direct een herfstgevoel. Ik ben persoonlijk helemaal verliefd op de geur ‘wilde vijg en druif’ van Dille en Kamille.


Donzige dekentjes

Hoe zachter hoe beter. Een deken over je bank ziet er niet alleen stylish uit maar houdt je ook nog eens lekker warm. Wel uitkijken dat je niet in slaap valt tijdens je favoriete serie!



Vloerkleden

De herfst is het seizoen dat de meeste mensen (uhmm vrouwen) weer last krijgen van koude voeten. Een knus kleedje onder je voeten is met de dalende tempraturen daarom een aangename verwelkoming.



Zachte kussens 

Na een dag het herfstweer te trotseren ( wind, regen en al die andere dingen die goed zijn voor je kapsel) is er niets lekkerder dan in de bank ploffen. Zorg er daarom voor dat je comfortabel zit met een paar lekkere kussens. Daarnaast zijn kussens heel handig om een keer een ander kleurtje aan je interieur toe te voegen. Ga voor rood, bruin, oranje, okergeel of andere herfstige kleuren.



Houten hebbedingetjes 

In de herfst is naar mijn mening de natuur op z’n mooist. Haal daarom een stukje natuur in huis met een houten item (laat het bos met rust svp, tenzij je een leuke tak op de grond vindt natuurlijk). Neem bijvoorbeeld dit super leuke houten hertje van Housedoctor.



Lichtjes en lampjes

De tijd dat lichtsnoeren alleen voor de kerstboom waren is voorbij. Hang ze nu al lekker in huis! Het ziet er super gezellig uit en zo koop je je lampjes niet alleen voor die ene kerstmaand.


Hoe halen jullie de herfst in huis?

Afbeelding 1 via nordicleaves | Afbeelding 2 via Caisa K | Afbeelding 3 via idylloghim | Afbeelding 4 via myscandinavianhome | Afbeelding 5 via trendspanarna | Afbeelding 6 via vtwonen

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...