Trendkleuren 2014


Het nieuwe jaar is ondertussen al een tijdje begonnen. De grote voorjaarsschoonmaak komt langzaam dichterbij. Dat betekend dat de tijd om alles leeg te ruimen en je na gaat denken over je interieur aanbreekt. Daarom heb ik voor jullie de trends van 2014 op een rijtje gezet.

Koper: Eind vorig jaar zag je het al overal verschijnen: koper lampen, kandelaars, kussens en zelf douches of kranen. Dit industriƫle materiaal kan er heel chique uit zien als je goed op de details let en goede combinaties maakt.


Marmer: De tijd dat marmer een oubollig imago had lijkt voorbij. Het witte carraramarmer zie je steeds meer in badkamers en keukens, maar deze trend lijkt zich nu ook door te vertalen naar meubels en accessoires.


Turquoise (teal): De kleur teal geeft je interieur een rustgevend effect. Teal is een kleur die tussen groen en verfrissend blauw in hangt en daardoor fris overkomt. Combineer deze trendkleur bijvoorbeeld met veel wit en hout voor een Scandinavische flair.
Grafische prints: Grafische prints zijn een goed middel om je interieur een jonge maar stijlvolle uitstraling te geven. Daarnaast zijn ze ook heel handig om de lijnen van je huis extra te benadrukken. Kijk met deze trend wel uit dat je niet teveel van het goede gebruikt, met een paar mooie items kom je al heel ver. En als je wel je heel muur doet, hou dan de rest van je meubels rustig.


Welke trends hebben jullie al in je huis?

Liefs,
Eigenhandig 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...