Weekendtip: Swanmarket


Swanmarket, de lifestyle markt van Rotterdam zet zijn stands op. De ideale plaats om te struinen langs unieke items gemaakt door creatievelingen.

Nog geen plannen voor tweede paasdag? Nu wel! Tijdens de vorige editie die een maand geleden plaatsvond, testte ik deze Rotterdamse creatieve markt uit en dat beviel goed. Het was net alsof de website Etsy tot leven kwam. Op de markt zijn namelijk verschillende items van allerlei creatieve ondernemers te vinden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe en vintage mode, handgemaakte sieraden, prachtige kaarten, stoere meubeltjes en zelf bedrukte tassen. Het brede assortiment van Swan Market trekt grote verscheidenheid aan bezoekers; een mengelmoes tussen jong en oud, stelletjes en gezinnen met kinderen, iedereen loopt door elkaar en vermaakt zich volop.

Eten & live muziek:
Naast shoppen kun je er ook genieten van (h)eerlijk eten. De foodcourt is ondertussen bijna net zo groot als het shopgedeelte. Voor je het weet zit je te smullen van falafel of een kaasplankje met een Rotterdams biertje terwijl je naar de mooiste live muziek luistert. Dit alles maakt Swan Market een prettige besteding van je paasmaandag.

Locatie: Rotterdam, Museumpark

Datum: Maandag 21 april

Tijd: 12:00 tot 18:00

Toegang: 1 euro (< 18 en > 65 jaar gratis)

Hieronder vind je een aantal beelden van vorige edities om de sfeer alvast een beetje te proeven.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...