Shoppingtip: Marktplaats in real life


Van 5 t/m 8 juni vormt de galerie aan de Looiersgracht 60 in Amsterdam het decor voor ‘gevonden op Marktplaats Salon’. Een event waar het blog allerlei bijzonder stukken van Markplaats presenteert. Items waar je misschien zelf wel overheen zou kijken, maar waar Samir & Julien de schoonheid van in hebben gezien.


In de Salon is ruim 700 m2 aan unieke, rijk gevulde interieurs te vinden die samen een kleurrijke wereld vormen. Alle meubels, objecten, kunst en andere bijzondere marktplaats vonden zijn special geselecteerd door Samir Bantal (architect) &Julien Rademaker (grafisch ontwerper en curator). Zij hebben samen de website marktplaats afgesnuffeld om daar de meest bijzondere vondsten tussenuit te vissen. De ruimte in het prachtige oude pand is opgedeeld in een aantal verschillende ‘kamers’, ieder met een eigen unieke uitstraling. Een beetje zoals Ikea maar dan met authentieke spulletjes.

‘Gevonden op marktplaats’ is open van donderdag t/m zondag en zondag is tevens de afhaaldag. Dat betekent dat de expositie tot zaterdag helemaal intact blijft, en pas vanaf zondag de losse items hun weg  vinden naar een nieuw leven in een ander interieur.Nog een keer alle info:
Wanneer: Donderdag 5 & vrijdag 6 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Zaterdag 7 & zondag 8 juni, van 10.00 tot 18.00 uur. 
Waar: Looiersgracht 60, Amsterdam
Info: www.gevondenopmarktplaats.nl
Hebben jullie nog leuke shoppingtips voor de komende tijd?


Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...