9 x inspirerende Instagram accounts


Iedere ochtend check ik steevast Instagram voor de mooiste foto’s. Welke account moet je nou echt moet volgen?! Het staat namelijk boordevol inspiratie uit het dagelijks leven van mensen. Vandaar dat ik voor jullie de meest inspirerende Instagram accounts heb verzameld om te volgen.1. The Designfiles is een van de meest toonaangevende blogs uit Australië. Het is dan ook niet voor niets dat ook hun Instagram account een echte aanrader is.


2. A merry mishap, het Instagram account van de Amerikaanse interieur blogger Jeniffer Hagler.


3. Een must follow voor iedereen die van zwart witte interieurs houdt. Karen schiet er de mooiste plaatjes van.


4. Een kleurrijk Instagram account naar de gelijknamige blog designlovefest. Dit account is zoals de naam al zegt echt een feestje om naar te kijken.


5. Het Instagram account van een Nederlands blog met Scandinavische looks, namelijk April and May.


6. Scandinavische interieurs zijn booming. Het Noorweegse account van Elle Decoration kon daarom zeker niet achterblijven in dit lijstje.


7. Yatzer een inspiratiewebsite op het gebied van design, architectuur, reizen, kunst, mode en evenementen. Iets minder interieur maar echt een prachtig account om te volgen.


8. Kinfolk is een lifestyle magazine & blog dat in het teken staat ‘discovering new things to cook, make and do’. Het perfecte account voor iedereen die van mooie fotografie geniet.


9. Met zo’n prachtig woonmerk als moooi en een veel bezochte tentoonstelling in het Stedelijk kon Marcel Wanders natuurlijk niet ontbreken. Volg zijn Instagram account om te zien waar deze Nederlandse design guru zich dagelijks bevindt.

Ps. Eigenhandig is ook te volgen op Instagram. Je vindt mijn Instagram account hier of in de balk aan de zijkant.

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...