Op pad: nieuw keukensysteem IkeaIkea maakte sinds 2 juni plaats voor een nieuw keukensysteem. Daarom snelde ik vorig weekend naar het meubelwarenhuis toe om het te bekijken.

Het gloednieuwe keukensysteem heet Metod. Het is een systeem dat na 5 jaar consumenten onderzoek bij Ikea is ontstaan. Ze hebben in dit onderzoek gekeken naar hoe verschillende voorkeuren en woonbehoeften zich in de verdere toekomst kunnen ontwikkelen. Deze kennis is meegenomen in het ontwikkelen van Metod.Alles aan het nieuwe systeem is vernieuwd: kastelementen, deuren, scharnieren en lades. Het ontwerp, het uiterlijk en de functionaliteit kun je helemaal zelf ontwerpen. Maar dan wel tegen een Ikea prijsje natuurlijk. Door deze veelzijdigheid is Metod een keuken waar je alles mee kan en die overal past. Er zijn letterlijk duizenden verschillende combinaties mogelijk om elke centimeter in de keuken zo optimaal mogelijk te benutten. En het monteren is ook nog eens makkelijker gemaakt. Go Ikea! Op deze manier wordt het nog makkelijker voor ons om een keuken samen te stellen die in je droomhuis past.

Maar niet gepanikeerd voor de mensen die het oude Ikea systeem (Faktum) nog in hun keuken hebben staan. Deze is namelijk nog een jaar lang te bestellen bij Ikea!

Zie hieronder de foto’s die ik maakte met mijn telefoon in de Ikea.

Wat een leuk idee! Tijdschriften aan kledinghangers. Ik heb er meteen een paar gescoord voor thuis.

Mijn oog viel meteen op dit plantenkasje. Misschien overleven mijn kruidenplantjes het hier wel in.

Een handige afscheiding tussen je eet en kookgedeelte. Dit staat ook super leuk tegen je muur als een soort pronkkast voor je mooiste kookitems.Verliefd op deze mooie blokken!Dit werkblad is net een snijplank. Heel mooi.


Met het nieuwe systeem kun je alle kanten op. Van heel landelijke tot…


super modern.


Een houten wijnrek. Heel makkelijk om te schilderen naar een kleur die bij jouw interieur past.Oke dit zijn geen keukens meer, maar ik wilde het toch even met jullie delen.
Heel jammer dat ze dit bad niet verkopen bij Ikea.


Ps. Wist je dat Ikea zo zelfverzekerd is over hun nieuwe keukensysteem dat je 25 jaar garantie krijgt.

Wat vinden jullie van het nieuwe Ikea systeem?


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking:

  1. Wat cool die kledinghangers met tijdschriften ;) Xxx Lotte

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...